Nykytilan kartoitus

Sinulle, joka haluat selkeän yhteenvedon kokonaisvarallisuudestasi eri omaisuuslajeittain.

Nykytilan kartoitus

Teemme kattavan ja selkeän analyysin nykyisen sijoitusportfoliosi sisällöstä eri omaisuuslajit huomioiden. Käymme raportin kanssasi läpi ja kerromme sijoituskokonaisuutesi sisältämät kustannukset, tuotto-odotuksen sekä sijoitussalkkusi sisältämien sijoitusratkaisujen riskit. Saat selkeän ja kokonaisvaltaisen kuvan nykyisestä omaisuusportfoliostasi.

Analyysimme avulla saat selvyyden minkälaista tuottoa voit nykyiseltä sijoituskokonaisuudeltasi odottaa, ja kuinka paljon se voi menettää arvoaan salkun eri omaisuuslajien arvon alenemisen seurauksena. Avaamme sinulle kuinka iso osa vuosittaisesta tuottotavoitteesta muodostuu käyttämiesi eri omaisuuslajien arvonnoususta, ja mikä merkitys salkun kokonaistuottotavoitteesta on puolestaan vuosittaisella kassavirralla. Nostamme esille myös mahdolliset nykysalkkusi merkittävät riskikeskittymät, jotta voit kriittisesti arvioida kyseisten ratkaisujen lisäarvoa kokonaisuuteesi.

Sijoitussalkun tuoton ja riskin tiedostaminen on tärkeää, sillä kokonaissalkun riskikorjattua tuottoa voidaan merkittävästi parantaa mm. hajauttamalla erilaisiin omaisuuslajeihin ja poistamalla turhia riskikeskittymiä sekä etenkin kustannusrakenteita. Näistä syistä nykytilan kartoitus johtaa useimpien asiakkaittemme osalta monesti toteuttamaamme sijoitussuunnitelman laatimiseen, jonka avulla pystymme lähes aina optimoimaan asiakkaittemme sijoituskokonaisuuden vastaamaan paremmin heidän tarpeitaan sekä tavoitteitaan.

Ota yhteyttä niin jutellaan sitoumuksetta lisää!

Toteutamme ensimmäiset keskustelut sekä kartoitukset aina veloituksetta,
jotta voit aidosti päättää pystymmekö tarjoamaan sinulle lisäarvoa!