Perikuntapaketti

Sinulle, joka haluat varmistaa, että jälkipolvesi saa koostetun tiedon kokonaisvarallisuudestasi.

Perikuntapaketti

Tuntuuko, ettei perillisiäsi kiinnosta sijoittaminen? Haluaisitko, että jossain olisi jälkeesi tieto sijoituksistasi ja kenties tahdostasi niiden hoidon suhteen? Me helpotamme sinun sekä perillistesi elämää ja ylläpidämme listaa sijoituksistasi päivittäen tilanteen kanssasi vuosittain. Kun aika sinusta jättää, on perillisilläsi helppo työ yhdessä kanssamme selvittää missä eri kohteissa ja varainhoitajilla varasi ovat sijoitettuina, ja mikä sinun tahtotilasi on sijoitusten hoidon suhteen.

Omaisen kuolema on aina hyvin ikävä tapahtuma, ja surutyö voi kestää hyvinkin pitkään. Voimme tässä tilanteessa tarjota arvokkaan tukemme käymällä läpi tahot, minne edesmennyt omainen on varojaan sijoittanut. Sijoitusvarallisuuden kartoittaminen voi olla hyvinkin työlästä, mikäli varallisuutta on kertynyt paljon ja sitä on hajautettu laajasti; yhä useammin myös ulkomaille.

Perikuntapaketin avulla saat vuosittaisen sparrauskeskustelun varainhoitajista riippumattoman sijoitusalan ammattilaisen kanssa. Voit luottaa siihen, että omaisesi eivät joudu vaivaamaan päätään sijoituskokonaisuutesi selvittämisen osalta, kun sinusta aika jättää. Tarvittaessa voimme myös valmentaa omaisiasi sijoitusasioissa jo elinaikanasi, jolloin heillä on vähintäänkin kohtuulliset taidot hoitaa aikanaan heille siirtyviä varoja.

Ota yhteyttä niin jutellaan sitoumuksetta lisää!

Toteutamme ensimmäiset keskustelut sekä kartoitukset aina veloituksetta,
jotta voit aidosti päättää pystymmekö tarjoamaan sinulle lisäarvoa!