Mikä erottaa Viisauden varainhoitajista?

"Saat asiantuntijan istumaan kanssasi aina samalle puolelle pöytää.”

Mikä erottaa Viisauden varainhoitajista?

 • Asiantuntijamme istuvat aina kanssasi samalla puolella pöytää. 
 • Hinnoittelumme on läpinäkyvää.
 • Autamme sinua luomaan uniikin sijoitussalkun, joka voi koostua useista eri omaisuuslajeista.
 • Varainhoitajien ei lain mukaan ole pakko tarjota sinulle parhaita mahdollisia sijoitustuotteita, ainoastaan sinulle soveltuvia tuotteita. He keskittyvät lähtökohtaisesti tuotemyyntiin, eivät sinun kokonaisuutesi hallintaan.
 • Emme myy sijoitustuotteita. Perinteinen varainhoitaja myy sinulle omia tai yhteistyökumppaneidensa sijoitustuotteita (esim. rahastoja, sijoitusvakuutuksia tai strukturoituja velkakirjoja), joilla he tekevät ansaintansa. Me arvioimme kanssasi, mitä näistä tuotteista sinun kannattaa käyttää ja mitä ei. Näin meillä ei synny intressiristiriitaa kanssasi.
 • Meille on ansaintamielessä täysin yhdentekevää oletko hajauttanut varallisuutesi usealle eri varainhoitajalle, asuntosijoituksiin tai vaikkapa arvotaiteeseen. Emme yritä saada sinua siirtämään varojasi hoitoomme. Perinteinen varainhoitaja tienaa sitä paremmin, mitä enemmän varojasi on hänellä hoidossa, jonka vuoksi varainhoitajasi pyrkii heti tai hiljalleen kasvattamaan omaa osuuttaan sinun varojesi hoidosta. Me sen sijaan opetamme sinua joko hoitamaan varojasi itse tai olemme tukenasi asioidessasi varainhoitajasi kanssa sinun etuasi valvoen. 
 • Me emme anna suosituksia yksittäisiin sijoituskohteisiin, vaan autamme sinua näkemään metsän puilta. Laadimme kanssasi sijoitussuunnitelman, jossa määrittelemme, mitä eri omaisuuslajeja (esim. osakkeet, korot, asunnot, jalometallit tai vaikkapa kryptovaluutat) sinun kannattaa käyttää sijoitustoiminnassasi. Tällä on tutkimusten mukaan kaikista suurin merkitys sijoittajan saamaan riskikorjattuun tuottoon. Varainhoitajasi sen sijaan saattaa keskittyä tarjoamaan sinulle yksittäistä tuotetta ilman, että hän välttämättä ajattelee salkkusi rakennetta omaisuuslajiperusteisesti.
 • Meiltä saat aina yksilöllisen sijoitussuunnitelman. Varainhoitajasi yleensä joutuu tarjoamaan sinulle ratkaisuja, jotka ovat samanlaisia myös muille sijoittajille. Miten he voivat silloin tarjota juuri sinun olosuhteisiisi sopivia yksilöllisiä ratkaisuja?
 • Meille on myös yhdentekevää, kiinnostaako sinua esimerkiksi asunto-, arvopaperi- tai metsäsijoittaminen. Autamme sinua sijoittamaan sinne, mikä juuri sinua kiinnostaa. Emme pakota sinua meille sopivaan muottiin. 
 • Jos kaipaat ulkoistettua varainhoitopalvelua, autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivimman varainhoitajan. Me emme itse tarjoa varainhoitoa, mutta tiedämme mihin asioihin valintaprosessissa kannattaa kiinnittää huomiota ja autamme sinua valitsemaan kannaltasi parhaan mahdollisen vaihtoehdon.
 • Tarjoamme henkilökohtaista sijoitusvalmennusta, jotta kehittyisit osaavammaksi ja viisaammaksi sijoitustoiminnassa. Tavoitteenamme on tehdä sinusta täysin omatoiminen, viisas sijoittaja, kun taas varainhoitajallasi on rahallinen kannuste pitää sinut hänestä riippuvaisena.
 • Meillä on aina senioritasoiset asiantuntijat. Oma pankkisi tai varainhoitoyhtiösi ei välttämättä tätä pysty sinulle takaamaan. Kokemus ja sen kautta karttunut viisaus on valttia sijoittamisessa.
 • Me emme puhu sijoitusalan jargonia, josta on vaikea saada tolkkua. Esitämme asiat selkeällä suomen kielellä, jotta ymmärrät varmasti, mistä puhutaan. Kokemuksemme mukaan harmittavan moni varainhoitaja kommunikoi kielellä, mitä asiakkaan on liki mahdotonta ymmärtää.
 • Puhumme ongelmista, joista pankit eivät mielellään puhu. Näitä ovat esimerkiksi globaali velkakupla ja finanssijärjestelmän haavoittuvuus. Pankkiirisi ei voi virkansa puolesta kyseenalaistaa pankkijärjestelmän vakautta.
 • Puhumme myös omaisuuslajeista, joille pankkiirit saattavat nauraa, kuten fyysiset jalometallit tai kryptovaluutat. Pankkiirit eivät näitä myy, joten he eivät myöskään niitä yleensä sinulle suosittele.

Varallisuussuunnittelu Viisaus on henkilökohtaista sijoitusvalmennusta ja sparrailua tarjoava yritys

Istumme aina sijoittajan kanssa samalla puolella pöytää. Teemme sinulle henkilökohtaisen ja räätälöidyn sijoitussuunnitelman ja tuemme sinua sen toteuttamisessa. Autamme sinua sopivien varainhoitajien ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. Emme vastaanota palkkioita pankeilta tai varainhoitoyhtiöiltä, ja näin varmistamme lahjomattomuutemme.

Ota yhteyttä niin jutellaan sitoumuksetta lisää!

Toteutamme ensimmäiset keskustelut sekä kartoitukset aina veloituksetta,
jotta voit aidosti päättää pystymmekö tarjoamaan sinulle lisäarvoa!