Sijoitussuunnitelma

Sinulle, joka tarvitset laajan suunnitelman varallisuutesi tuottavan omaisuuslajihajautuksen osalta.

Sijoitussuunnitelma

Kartoitamme sijoitusportfoliosi nykytilanteen ja laadimme sinulle laajan sekä kattavan sijoitussuunnitelman. Saat selkeän strategian sijoittamisen struktuurin – ja sijoitusvarallisuutesi hajautuksen osalta kaikki omaisuuslajit huomioiden.

Suunnitelman perustana on yksilölliset tarpeesi sekä tavoitteesi kokonaisvarallisuutesi osalta. Tyypillisesti tärkeimmät suunnitelmaan vaikuttavat yksittäiset tekijät ovat tuottotavoite, kassavirran tarve ja riskienhallinta. Lähtökohtaisesti suosittelemme asiakkaillemme varojen hajauttamista askel kerrallaan vähintään neljään eri omaisuusluokkaan, sillä vain hajauttamisen avulla saamme laadittua sijoituskokonaisuudellesi parhaan mahdollisen riskin ja tuoton suhteen. Huomioimalla riskit ja niiden vaikutukset sijoituskokonaisuuteesi mahdollisimman hyvin jo etukäteen saat mielenrauhaa varallisuutesi kasvattamisen kuoppaisella polulla.

Laajan sijoitusuunnitelman avulla havainnollistamme sinulle kuinka paljon tuottoja voit keskimäärin vuositasolla odottaa myös kassavirta huomioiden. Annamme myös realistisen arviomme sijoitussuunnitelman pohjalta muodostuvan salkkusi odotettavissa olevasta arvonalenemisesta, mikäli myrsky sijoitusmarkkinoilla yllättää. Suunnitelma ottaa tarvittaessa myös kantaa kannattaisiko sinun mahdollisesti perustaa sijoitusyhtiö sijoitustoimintaa varten tai harkita muunlaista struktuuria sijoitustoimintasi harjoittamiseen. Oikeanlaisen rakenteen hyödyntäminen voi parantaa sekä tehostaa sijoittamisen tuloksia merkittävästi.

Ota yhteyttä niin jutellaan sitoumuksetta lisää!

Toteutamme ensimmäiset keskustelut sekä kartoitukset aina veloituksetta,
jotta voit aidosti päättää pystymmekö tarjoamaan sinulle lisäarvoa!